Skrivet av: andbjo | juni 11, 2013

Korfu istället för Kalabrien

Vi skulle inte åka till Grekland det året. Så sa vi. Därför bokade vi istället, efter mycket research, en resa till Kalabrien i Italien. Men ödet ville annorlunda. En månad innan vi skulle resa får vi ett brev från Fritidsresor som meddelar att resan ställs in pga av för få bokningar. Va? Kan man göra så? Ja tydligen får Fritidsresor bara ställa in en resa om det så passar dom. Vi fick förstås pengarna tillbaka, men ingen kompensation. Jaha? Nu var ju förstås de flesta resor slutsålda eftersom det bara var en månad kvar tills vi skulle åka.

Efter mycket surfande på övriga charterbolags hemsidor landade vi att vi kanske ändå sa åka till Grekland? Korfu hade många rekommenderat. Vi hittade en resa till ett mycket bra pris och slog snabbt till så att inte den också skulle gå oss ur händerna.

Så det blev inte Italien, det blev Grekland igen! Och visst var Korfu superfint, men eftersom vi var så stressade av att hitta en ny resa, hade vi inte riktigt gjort vår research, och vi hamnade på ett hotell som låg i en rätt ocharmig turistort. Så varje dag blev det långa bilturer för att hitta det riktiga Korfu istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: