Skrivet av: andbjo | januari 21, 2014

Svensexa i Göteborg

Hur skulle en perfekt svensexa i Göteborg se ut? Det är förstås omöjligt att svara på eftersom det beror helt på vad svensexans huvudperson är för en figur. För det är ju faktiskt för denna person man ordnar hela kalaset. Allt fler börjar inse att det handlar om att skapa en minnesvärd dag som den blivande brudgummen kan se tillbaka på med glädje. Visst kan man slänga in lite pinsamma kläder och pinsamma uppdrag, så länge man tror att personen tycker att det är på rätt sida gränsen.

Men annars handlar det mycket om att göra sådant som huvudpersonen på svensexan tycker är kul eller aldrig har provat förut eller är för feg för att prata om eller vad det nu kan vara. En svensexa är ju i ärlighetens namn en ursäkt för att samla ett kompisgäng och ha kul. Men inte kul på någon annans bekostnad.

Nåja, tillbaka till Göteborg. Ett givet stopp under kvällen är Puta Madre på Magasinsgatan. Här serveras nämligen helt galet sköna drinkar. Även den mest ölinriktade dukar under för de härliga smaker som man blir serverad här. Göteborg bjuder också på mer klassiska ställen för en svensexa, så som biljardpalatset. Även detta är faktiskt en riktigt trevlig aktivitet. Och ingen svensexa i Göteborg är väl komplett utan att göra något riktigt götebosskt, som att gå på Liseberg, åka paddan eller köpa makrill i Feskekörka, givetvis iklädd en lagom pinsam utstyrsel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: