Skrivet av: andbjo | augusti 27, 2014

Lagom långt bort och lagom varmt?

Varje år vid den här tiden när sommaren börjar att ta slut, sätter min hjärna igång och fundera på vart man kan åka i vinter. För man vill ju helst slippa den allt för långa, mörka och kalla vinter. Och även om det inte går att helt komma undan vintern, så vill man åtminstone göra den mer uthärdlig, genom att resa bort någonstans. Problemet är bara att det ofta är svårt att få två veckors semester sådär mitt i mars. Så man får nöja sig med en veckas semester. När man bara kan vara bort en vecka vill man ju inte spendera närmare att dygn med att bara resa. Problemet är ju bara att de resmål som är hyfsat varma och hyfsat när i mars är högst begränsade.

Om man inte är jättesugen på Teneriffa och Gran Canaria så minskar ju alternativen än mer. Kanske kan då La Gomera eller Madeira vara något? Dessa båda öar har ju tyvärr inga supervackra stränder. Däremot har de en underbart vacker natur. Är det någon som har andra förslag på platser med max 6 timmars flygtid och en medeltemperatur över 20 grader i mars så får ni gärna tipsa!

Tills vidare nöjer jag mig med att njuta av den sista augustisolen och låtsas som om den där vintern inte alls är på väg. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: