Skrivet av: andbjo | mars 31, 2021

Presentkort man kan köpa och skicka online

För många år sedan reggade jag domänen presentkortonline.se och har inte gjort något vettigt av den. Nu har jag åtminstone fått upp en första version av den. Den är långt ifrån färdig, utan tanken är att samla alla presentkort som man kan både köpa och skicka online direkt till mottagaren eller till sig själv. Exakt hur sidan ska vara strukturerad vet jag inte. Men i dessa tider där man inte kan träffas annat än utomhus och man undviker att besöka släkt och vänner som bor långt bort så känns presentkort som en bra present att kunna köpa och ge bort oavsett avstånd.

Kanske blir det på sikt en söktjänst bland alla leverantörer av presentkort. Eller så blir det en sida som mer tipsar om bra ställen att köpa presentkort online, utan att för den sakens skull påstå att man listar alla som existerar.

Presentkort som man köper och skickar online kan ju vara allt från att ge bort en glass på Pressbyrån till ett presentkort på flera tusen hos till en resa. Allt från små till stora begivenheter kan firas med ett presentkort i någon form.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: